søndag den 29. juni 2008

Slow Bee 7 + 8



En lille opdatering på SlowBee efter 8. clue, 200 gr. garn - 1400 løbende meter er indtil videre brugt på dette stykke arbejde. Har trådet halvdelen af de 719 masker så jeg kunne få et bedre overblik over hvordan det egentlig ser ud, for man kan ikke se noget når det hele er presset sammen på en rundpind. Og det tegner da til at blive flot. Men kunne stadig godt lide at vide hvor mange clue's der er endnu.



Forstykket og det ene ærme er færdig til Blithe, og ryggen er jeg godt igang med, og garnmængden skulle række til det sidste. Men ryggen er jo ikke nær så spændende at strikke på, men fik da lavet et par pinde til Barnaby i går.

Har tømt biblioteket for strikkebøger, for at se hvilke jeg skulle vælge at købe og har fundet et par stykker der bare må ejes. Den ene er Victorian Lace Today, hvor er det bare en flot bog, og sikke mange ting jeg godt kunne finde på at lave.
Den anden er The Celtic Collection af Alice Starmore, enormt flotte mønstre og farver, modellerne skal bare modificeres i år 2008 udgaver, så kunne jeg godt lave nogle stykker fra den bog, de er nemlig ret meget 90'er modeller med brede ærmer og lange trøjer. Den er bare desværre udsolgt lige nu, men kan måske finde den et andet sted. Kan se at Saxo har den, men bare til en helt anden pris en Book Depository har. Så den venter jeg lige lidt med...

11 kommentarer:

  1. Very nice post, Jette, very nice!
    Happy day

    SvarSlet
  2. Slow-bee ser helt underbar ut!
    En måste-stickning....... när andra stickningar på måste-listan är färdiga!

    SvarSlet
  3. Smuk slow-bee. Celtic Collection er vist (tæt på) udsolgt fra forlag. Kig på eBay, Amazon mm og bliv chokeret over priserne på Starmore.

    SvarSlet
  4. Jeg har vist tidligere læst, at der er 12 clues i alt til SlowBee.

    SvarSlet
  5. You are doing a great job! It is getting big isn't it?

    SvarSlet
  6. your slow bee is beautiful. that is the clearest view of design 1 that I have seen... if I wasn't on clue 7 (design 2), I would have followed your lead.

    SvarSlet
  7. Jette, your slow bee shawl is lovely. I think the snowflakes are wonderful.

    SvarSlet
  8. Hej

    Dit slow bee er super flot, kan du infomere mig om hvor jeg kan finde mønsteret til det?

    Mette

    SvarSlet
  9. Hej Mette. Du kan først købe mønsteret når Knitalongen er færdig, her engang i juli. Kig her:
    http://groups.yahoo.com/group/slow-bee-mystery/
    Ellers starter der en slowbee 2 når denne er færdig, og den kan jeg ikke finde linket til lige nu, men ellers send en mail, så kan det være jeg har fundet linket inden da. adressen står på profilsiden...

    SvarSlet
  10. Hvor er din Slow Bee Mystery bare flot. Jeg strikker design 2, men mangler at få strikker clue 8, men jeg synes at Moni laver nogle helt fantastiske mønstre. Hvem ved måske kaster jeg mig også ud i design 1 også .... Victorian Lace Today, ja den er bare så skøn, jeg har den stående her på hylden ved siden af mig. Hilsen Hanne

    SvarSlet
  11. Hov glemte lige at skrive at Slow Bee Mystery 2 er startet. Hanne

    SvarSlet