lørdag den 17. maj 2008

Mystic LightMeget smukt sjal, ikke så stort, men farverne er jeg helt vild med. Og kan slet ikke få armene ned igen, efter at have strikket i det lækre garn. Der er så meget spil i det og så dejligt at strikke af. Kunne slet ikke lægge det fra mig igen. Det skal der strikkes noget mere i på et tidspunkt.Og hele kanten foroven og midterstykket er snoninger og ellers er det et dejlig varieret mønster at lave. Det er fra KAL'en der startede samtidig med Super Karla. Mønsteret er frigivet til salg nu og kan købes her.

Fakta: 100 gr. Júnik + en sjat til at lukke af med - farvenr. 1195 - Addi turbo nr. 4
Design: Anna Dalvi - måler 146 x 70 cm.
Og ja, tøsen havde bare flottet sig med en rigtig flot buket til mors dag, hun havde skam cyklet 3 km til bussen, taget den til Bogense og købt blomster, og cyklet tilbage igen. Er helt rørt, for det ligner ikke hende at bevæge sig så meget på en dag.

Har lige nu gang i Snoning og endnu et ny KAL, hvor jeg mente at have læst at det skulle være små clue's, men synes godt nok det første er meget stort, selvom det er et nemt mønster at gå til, og havde også mine tvivl da jeg så designeren, for det sidste jeg meldte mig til hvor hun havde lavet mønsteret, kunne jeg bare ikke få gang i det, lavede fejl hele tiden og opgav det til sidst. Men det kan være at jeg har misforstået noget, men så må det bare tage den tid det tager...

6 kommentarer:

 1. Sikke et flot sjal, og du har helt ret mht. den smukke farve. Dejligt når de unge mennesker overrasker positivt :)

  SvarSlet
 2. Ohøjjj Jette - sikke et smukt sjal og flot arbejde - jeg kan godt forstå, at du er glad for det!!

  SvarSlet
 3. Hej Jette,
  det er bare så superflot!

  SvarSlet
 4. Hej Jette,
  det er bare så superflot!

  SvarSlet
 5. Det er så smukt, sikke et stort arbejde. Jeg kan godt lide, at de ikke er så store.
  Kh. Bebiane

  SvarSlet
 6. Det er et skønt sjal og smukt udført. Jeg var også medlem af KAL'en, men strikkede ikke undervejs. Mønsteret er dog i hus og din flotte version giver lyst til at strikke det.

  SvarSlet