lørdag den 10. maj 2008

En lille elefantMed øjne så store som tekopper, mere sjælden end køn, men ud fra en ide om at få brugt mine bomuldsrester øjnede jeg en mulighed da jeg så mønsteret hos Stof og Stil for noget tid siden. Og så var det en passende gave til nogle af de små i familien, men sådan gik det ikke, den er blevet her på matriklen, for teenageren her i huset synes bare den var så sød at den ville hun have. Hun har så også hjulpet med at fylde den, det er længe siden den blev færdig og vasket, men gad ikke og finde fyldet frem, så en dag sagde hun om den ikke snart skulle være færdig, hun ville gerne hjælpe med at fylde den, ok så, og det tog jo ikke så lang tid alligevel med at sy hoved og ben på.Så må jeg bare igang med en mere, for rester har jeg mange af endnu.

Fakta: 100 gr. blandet bomuldsgarn, diverse fabrikater - hæklenål nr. 2
Mønster nr. 95018 fra Stof og Stil.

Ja, og så har konen købt garn igen, var jo til store strikkeaften på Badstuen med Bente Geil, som er utrolig spændende at høre på, og sikke en masse ideer hun kan trylle frem. Havde desværre glemt kameraet, men Fru Kvist har taget en masse gode billeder og lagt på sin blog, der er også en fin beskrivelse af Bente's aften.Og det blev til et par Ærmelinger, efter at have set Inge med sin på til en tidligere strikkecafe var jeg blevet lun på sådan et par, for tror jeg har det bedst med at være symmetrisk, og bedst af alt, man kunne selv blande farverne. Glæder mig til at komme igang, men det må lige vente lidt endnu, de skal jo nok også først bruges til vinter....

Vil gå ud til kvikgræsset igen og forsøge på at lave lidt nyttigt i haven, selvom jeg egentlig gik herind for at blive svalet lidt af, for var lige ved at være på kogepunktet i det fine vejr vi har nu.
God pinse til alle....

8 kommentarer:

 1. Hej Jette,
  tak for din kommentar til min lille pink/røde tøse-ting!
  Jeg sad ved det sidste skrå bord ud, mod døren, helt yderst, den aften til Bente Geil på Badstuen. (Havde sort bluse, lys nederdel og sorte gamascher på...) :-)
  Og nej hvor er den da bare sød din elefant! Super brugbar måde at udrydde bomuldsrester på..
  Marlene

  SvarSlet
 2. Jeg kender da også en teenager her i huset , der ville finde den elefant ganske ok...jeg kan godt lidt tanken om at få brugt rester...

  Og lidt øv, hvorfor ligger Badstuen dog så langt fra mig?? det lyder som en super aften

  SvarSlet
 3. Nøj hvor er den nuttet. Jeg skal vist have kreeret til mig øøøøhh jeg mener baby på et tidspunkt. Fede farver til ærmeling, jeg savlede også over det kit, men endte med Serafinas sommer.

  SvarSlet
 4. Sikke en sød og sjov elefant, og en dejlig måde at få brugt rester på. Kan godt forstå, at den ikke fik lov til at emigrere ;-)
  Sikke nogle dejlige farver til ærmeling. Jeg kan godt forstå, at du blev fristet. Hun har altså nogle dejlige ting.

  Kh Karen S

  SvarSlet
 5. Hej :-) den der elefant var da bare riktig sød.

  Mvh Trude i Tromsø, Norge

  SvarSlet
 6. Den er da sjoooov - og SØD, den elefant. Hvis jeg lavede sådan en, ville den heller ikke slippe herfra - min teenager er pjattet med sådan noget. Nå ja - det er Maya også - og formentlig også Lukas - når nu tøserne er :-)))
  Måske man skulle lave en lille ZOO....

  KH Gitte B

  PS: Totalt lækkert garn!

  SvarSlet
 7. Hej jette
  Det er da noget værre noget med det hørgarn. Gad vide om alt 100% hørgarn opfører sig sådan. Er det junikgarnet du strikker mysticlight sjalet af? Det ser bare rigtig lækkert ud. Den lille elefant - ti hi - lige noget for mig.

  SvarSlet
 8. Den er bare så kær den elefant! Jeg sad og bladrede kataloget fra Stof og Stil igennem den anden dag og blev enig med mig selv om, at dén opskrift må jeg bare have næste gang jeg kommer forbi Aalborg!

  SvarSlet