lørdag den 5. april 2008

Júnik garnEfter en rigtig spændende aften på Strikkecafeen i Odense med besøg af Bente Rønberg, endte det ud med at jeg købte dette lækre garn, som er tiltænkt at skulle bruges til Mysticlight, når jeg nu engang kommer igang med det. Der er allerede kommet 2 clues, men jeg venter lige til jeg er færdig med min stola, og den er meget tæt på at komme af pindene.

Bente fortalte i en hel time, især om sit strikkemaskineprojekt i Afrika og det forhold hun fik til en afrikansk pige, som hun har taget til sit hjerte og sørget for at hun kom i behandling for aids og fik en uddannelse, det var meget rørende at høre om. Og selvfølgelig blev der også snakket strik og vi så modellerne fra den nye bog Strik i farver, som også handler om hvilke farvetyper vi er.

Tilbage til det lækre Júnik garn, som minder utrolig meget om den Shetlandsuld Kastanien har, samme sprøde bløde kvalitet, og kunne ikke stå for den farve, så vupti var det lige pludselig købt...

Så har jeg meldt mig til en ny mystisk ting, men den starter heldigvis først til sommer, men lyder utroligt spændende, det er et Faroese lace shawl med masser af perler, næsten 3000 stk. har noget garn i tankerne, men ikke endeligt besluttet mig endnu.

Og nu skal jeg igang med de sidste forberedelser til konfirmationen i morgen, så må computeren lige få sig en hvilepause. Kan i have en god weekend allesammen.....

5 kommentarer:

 1. du kan glæde dig til at strikke med Junik garnet,, det er så lækkert...jeg har strikket og filtet i det og det filter noget så flot :-) godt køb:-)

  SvarSlet
 2. Wuh det ser lækkert ud!
  God fornøjelse med konfirmationen i morgen - håber I får en dejlig dag.

  KH Gitte B

  SvarSlet
 3. Åååe de der færøske sjaler ser bare så flotte ud, men 3000 perler? Det lyder da voldsomt.
  Rigtig god konfirmation.

  SvarSlet
 4. Hej Jette,
  jeg ønsker din datter hjertelig tillykke med dagen imorgen. Det bliver en stor dag for hende (vi skal have om 14 dage!)
  Knus,
  Lona

  SvarSlet
 5. Les hele bloggen, ganske bra

  SvarSlet