søndag den 17. februar 2008

Upsss... garn igen.Var jo lige en tur i Odense fordi jeg skulle købe invitationer og bordkort, kom så lige til at kigge ind både hos Tante Grøn og Dad. Hos tanterne blev jeg helt vild med en Isagermodel der var udstillet i vinduet, den hed snoninger og strikket i viscose/hør, gik pænt forbi uden at købe den, men den spøger stadig... Den må være ny, for jeg kan ikke finde et link til den...

Men hos Dad kunne jeg ikke stå for Navia garnet, har længe haft det på ønskelisten over garn der skal afprøves og så dette hæfte med mange lækre modeller i og købte så garn til sjalet. Der var 25 % udsalgsrabat på det og det gjorde at det altså bare måtte med hjem. Det kommer til at ligge lidt endnu, for jeg skal have lavet det færdig jeg er i gang med. Etta er stort set færdig, mangler bare at blive vasket, hvilket den skulle bliver lidt mere ensartet af, da Dunlin garnet ikke er nemt at få strikket pænt.

6 kommentarer:

 1. hej Jette..
  Uha.. ja det kan være svært at besøge en garnbutik uden at komme ud med en masse...sjalet bliver bare en yndling - det kan jeg da se...glæder mig til at se det;-))
  Knuser og go søndag

  SvarSlet
 2. Glæder mig til at se det sjal - det ser lækkert ud. Personlig har jeg endnu aldrig haft succes med at forlade en garnbutik tomhændet - og det ses på lagerbeholdningen...ups :-)

  KH Gitte B

  SvarSlet
 3. Neeeiii det er jo lige det sjal jeg har været vild med så længe :) Men ikke tale om, at jeg kan få de der krydsede masker til at fungere!!!

  SvarSlet
 4. Det sjal ser rigtigt lækkert ud. Herlig ide med at "blande" farverne og skabe flere nuancer på den måde!

  SvarSlet
 5. Kender det godt Jette...man drages af de garnbutikker i Odense og især tanterne! Min bil kommer tilfældigvis altid til at holde lige i nærheden.
  Dad har jeg ikke været ved så mange gange. Jeg tror det er fordi hun har så meget, så jeg slet ikke kan overskue det!
  God strikkelyst, det skal nok blive flot.

  Krista.

  SvarSlet
 6. Det ser bare flot ud det sjal, glæder mig til at se den på!
  Lona

  SvarSlet