fredag den 8. februar 2008

Undulating rib socksRigtig gammelt lagergarn er blevet forvandlet til disse sokker, ikke fordi jeg er specielt vild med den slags selvstribende garn mere, men for at få lageret bragt ned, tager jeg det ældste garn først. Og har lavet dem mega lange for at det ikke skal blæse koldt op under buksebenet. Som i kan se opgav jeg mønsteret da jeg nåede foden, de skulle bare være færdige og striberne er heller ikke symetriske, men pyt, de er gode nok at have på.


Fakta: 85 gr. Fortissima med Polycolon (hvad det så end er?) P.nr. 2.25
Design Ann Budd fra bogen Favorite Socks.


Havde jo bestilt og fået Addi turbo strømpepinde, men det blev hurtigt smidt væk til fordel for de gode gamle træpinde, de var simpelthen for glatte og tunge til mønsterstrik, de faldt ud af maskerne på de pinde hvor jeg skulle tage ind og ud. Det kan være at de er gode til glatstrikning, må afprøves senere.

Ellers var jeg i går aftes til strikkecafe på Badstuen i Odense, hvor Ulla , - som nu står for strikkecafeen - lagde ud med et besøg af Kartehuset, og skal lige love for at jeg lærte noget om uld. Og der blev demonstreret hvordan man farver ulden, nålefilter små ting og der blev filtet et rigtig flot tørklæde. Det ser så legende let ud når de gør det, men tror ikke jeg har tålmodigheden til det.
Kom lige til at kigge på en ny bog af Charlotte Buch, og hold da op, der var helt vildt mange flotte kjoler og jakker i, i de skønneste farver, troede slet ikke at man kunne filte sådan noget. Det kunne jeg godt tænke mig at lære en skønne dag.

1 kommentar:

  1. Det er fine sokker du der har strikket og din bolero fra forrige indlæg er super sød. Den vil klæde en hver konfirmand.

    Jeg har tit tænkt på at jeg gerne ville deltage i de strikkecafeer på Badstuen - det er desværre bare ikke blevet til andet end tanker endnu. Og de temaaftner de afholder ved Tante Grøn lyder også ofte spændende.

    Krista....

    SvarSlet