søndag den 13. januar 2008

Pisa igangDer er gået startitis her på matriklen, hele 3 ting er på pindene lige nu, hvoraf jeg er et godt stykke oppe på ryggen af Pisa, som er en fint kedeligt tv-strikketøj i 2 ret 2 vrang. Men ellers er det Etta der har fået flest pinde strikket i løbet af ugen, den er jeg næsten halvvejs med. Det er godt for fingrene at skifte lidt med forskellige garntyper, den 3. der er gang i er Zig-zag i Fonty angora, som er helt vildt blødt og dejlige at strikke med.

Hele ugen er gået med konfirmationsplanlægning, kroen er bestilt, sangskrivning er bestilt og for lang tid siden er frisøren også ordnet og jo selv skoene skulle være helt specielle, så de skulle komme i næste uge. Og hele dagen i går gik i Odense og i Rosengårdcenteret med at prøve kjoler, og langt om længe fik hun en der kunne bruges. Det eneste der mangler er en lille bolero eller sjal til at tage over, der kunne vi ikke lige finde noget der var spændende nok, og så sagde pigen pludselig, ved du hvad mor, det kan du da lave meget flottere end dem de har her. Lidt stolt bliver man jo, og hun mente at kunne bruge Mysterie stole 3, men måtte skuffe hende for den er jo råhvid, og det skal jo være en helt hvid for at passe til kjolen.

Så nu er vi gået igang med at lede efter et mønster og garn til en hurtigstrikket sag af en eller anden slags, gerne med en blanding af mohair og noget blankt garn, eventuelt tilsat lidt perler, og er derfor nødt til at købe garn, for har ikke noget hvidt på lager, men det er jo også i en meget vigtig ting at lave.

Så hvis i har nogle gode ideer til sådan et projekt, modtager jeg gerne links til billeder af noget...

Opdatering: Hun har valgt en bolero og garnet er bestilt, håber ikke det er i restordre...

4 kommentarer:

 1. Dejligt når de "unge mennesker" vil/kan bruge noget af det, man fremstiller. For et par år siden, hæklede jeg, et sjal i tyndt mohair i kærlighedsknuder, til en kollegas datters konfirmation.

  SvarSlet
 2. Gang i den, Jette :-)
  Det er dejligt at planlægge konfirmation...vi var igennem 1. gang sidste år. Og så herligt, at hun vil bruge, noget du laver. Dét er altid en skøn ting.
  KH Gitte B

  SvarSlet
 3. Hvor er det glædeligt. Det bliver da super flot med sådan en bolero. Hvis nu garnet er i restordre, kigger jeg gerne efter det i Svendborg. Lækker Pisa - hvad er det lige for noget flot garn?

  SvarSlet
 4. Sød bolero, din datter har valgt!

  Jeg skulle ellers lige til at foreslå Precious fra Kim Hargreaves http://www.kimhargreaves.co.uk/acatalog/PRECIOUS2.html
  den er jeg lidt vild med. Enkel og feminin og så lige et par perler...

  Det er da skønt at hun har blik for dine talenter!

  Hvad er det for noget smukt garn, du strikker Pisa i?

  SvarSlet