søndag den 11. marts 2007

SokkeflipFandt mønster til de grå herrestrømper i Hendes Verden, de måtte bare prøves, med snoningsmønster og en god pasform skulle jeg hilse at sige.

Garnet var fra lageret, købt i Netto, 2 ngl. Da den lokale garnbutik holdt ophørsudsalg fandt jeg den mønstrede fra Løvegarn, der var jo 25% rabat, og så måtte der jo købes....

Fik så 2 par ud af 100 gr. str. 38 , ved at bruge overskuddet fra de grå, fik et snoningsflip i ribkanten, men lidt anderledes er de da.

De er ikke helt ens i mønsteret, da garnet flere steder var brudt, ikke et garn jeg vil købe igen, der er heller ikke så meget uld i som i Opalgarnerne.

Men pasformen i dette mønster er bedre end opskriften fra Markno, som jeg ellers har brugt.


Ellers står resten af søndagen på den japanske, er kørt træt i den, glæder mig til næste weekend, hvor der kan hentes ny inspiration på messen i Vissenbjerg.

4 kommentarer:

 1. Flotte strømper du har strikket. Det er irriterende når det mønstredefarvede garn er brudt, det har jeg også prøvet, men et andet mærke garnmærke.
  I hvilket nr. af Hendes verden har du fundet opskriften.

  Hilsen Nina

  SvarSlet
 2. Det er fra Hendes Verden nr. 52 - 2006. Jeg har scannet den ind, hvis du ikke har den, så bare send en mail

  SvarSlet
 3. Det blad er sørme blandt dem jeg selv havde liggende. Da jeg så opskriften i bladet, kunne jeg godt huske at jeg havde set den før. Jeg scanner også opskrifterne fra ugebladene ind og gemmer dem, men på det sidste har jeg ikke været så flittig til at få det gjort.
  Så tak for hjælpen.
  Hilsen Nina

  SvarSlet