søndag den 18. januar 2015

Noro striber


Som lovet fik jeg taget billeder af mine striber, lidt dårlige indendørsbilleder, men det går vel an.
Det var den første jeg faldt for i bogen Mange Masker, måske fordi jeg vidste at jeg havde et nøgle Noro liggende, godt nok ikke lige det samme som i opskriften, men denne kunne sagtens gå i stedet for. Valgte så bare at tage Luksusgarnet frem for Yndlingsgarnet, af Rasmilla's, da det indeholder silke, som også er i Noro'en.


Da jeg skulle til at dele den ved ærmegab, var det ligesom jeg ikke gad mere, var sådan i tvivl om jeg kunne lide farvesammensætningen, og det lå længe og skammede sig, men lige pludselig fik jeg gang i den igen, og synes den er blevet ok, Den er til den lille side i størrelsen, selvom jeg har strikket en medium. Og fandt langt om længe små citrongule knapper der lige passede til.

Faktaboks:

Garn: 225 gr. i alt, 100 gr. Noro Taiyo Sock fv. S39 og 125 gr. Luksusgarn fv. 07.
Design: Striber af Rachel Søgaard fra bogen Mange Masker.
Pinde: Addi Turbo nr. 2½ og 3.

Er i fuld sving med sokker, strikket på den gode gammeldags måde oppefra og med 5 pinde, det er knapt så belastende for håndled og fingre, samt oprydning i strikkekurven, dvs. optrævling af det jeg alligevel ikke gider, og så ellers blive færdig med det andet. Imens kan jeg så overveje det/de næste projekt(er). Har også fået et lækkert nøgle strømpegarn i julegave, og har allerede valgt en opskrift til det, og den glæder jeg mig til.

7 kommentarer:

 1. Åh - den er da blevet super flot og så fin med de citrongule knapper :-) Jeg glæder mig også til at få lidt luft i projekterne, men det har godt nok lange udsigter - tror jeg skal bruge hele februar med ;-)
  At strikke sokker på "gammeldags" måde er altså det mest hyggelige - der bliver for meget "fabriksarbejde" over de andre - men det er jo rart at kunne skifte mellem forskellige metoder, så man har valgmuligheden :-)

  SvarSlet
 2. Den ser rigtig dejlig ud. Jeg har også strikket striber i luksusgarn og det er en sikker vinder

  SvarSlet
 3. Jeg synes nu også den er blevet fin...de gule knapper er lige prikket over i'et :-)

  SvarSlet
 4. Den er da saa flot. Og det lille fif med de gule knapper afslutter den paa en stilet spraelsk fraek maade. Jeg er solgt.
  Sokker ja, den gammeldagse facon vender jeg altid tilbage til. Det er saa nemt tv-strik, og varme sokker er et must.

  SvarSlet
 5. De farver er rigtig fine, og det er godt med et alternativ til den monsterdyre Noro - det vil jeg lige huske. Det er en flot cardigan, som kan bruges til rigtig mange ting. Godt den kom op af kurven igen ;o

  SvarSlet
 6. Godt at du alligevel blev færdig - dejlige glade farver og de knapper er bare så fine til.

  SvarSlet