lørdag den 25. august 2012

PaneldebatProjekt oprydning i strikkekurven i fuld gang, denne skønne model blev færdig for et godt stykke tid siden, og har brugt den rigtig meget, men manglede en fotograf da jeg var færdig med den.
Her er den så, superskønt stykke strik, ikke fordi den har ligget så længe i kurven, købte kittet til messen i marts måned, men gik lidt død i det da jeg havde strikket halvdelen af første ærme, gab, der er ikke noget som kedelige ærmer....


Det er den nemmeste Geilske opskrift jeg har haft, læste og læste i starten og tænkte, det kan da ikke passe jeg kan forstå den lige med det samme??? Tilfældigvis kom jeg til at kigge forneden på forsiden og så at det var jo Ida, der havde lavet den!!!
Og fordi den var nem at læse var den bestemt ikke kedelig, skulle lige have en bane mere, var hurtig færdig med for og bagstykke, det var kun de før omtalte ærmer der blev kedelige, men det er de jo altid.....
Den er lidt til den store side, men måske fordi jeg strikkede den en halv pind større, da jeg af erfaring ved jeg strikker så stramt, til gengæld tror jeg at jeg vil strikke ærmerne lidt længere, skal lige prøve at vaske den en gang mere.
Eneste minus er de 2 øverste knapper får kanten til at vippe, men jeg knapper dem ikke helt op som jeg har gjort her på billedet. Faktaboks:

Garn: 331 gr. Geilsk bomuld/uld i fv. C 12, den er helt sort.
Design: Paneldebat af Ida Elisabeth for Geilsk.
Pinde: Addi Turbo nr. 3.5.
Knapper fra Stof & Stil.

Opdatering, ærmer er strikket længere, nu brugt 345 gr. garn.

Nu er der kun de sidste gamle projekt i kurven, min Restetrøje, gab igen, fik lavet det første ærme færdig i aftes og mangler så det sidste.... Mit kæmpesjal er færdig, skal lige finde en fotograf og en udendørs location til at få det dokumenteret. Robin er jeg jo lige startet på, er altså nødt til at have mere end en ting igang, og jo så er der jo også lige mit langtidsprojekt et tæppe til min udestue, men den er og bliver et ind imellem projekt.12 kommentarer:

 1. Hvor er den flot din sorte panel-debat...jeg får helt lyst itl at gå igang med den (også)

  SvarSlet
 2. Den lige i øjet .
  Super fin til dig.

  Yt

  SvarSlet
 3. Den er så flot og jeg er også helt vild med min. Er faktisk lige begyndt på én mere (;o)

  SvarSlet
 4. Hvor er den flot og hvor sidder den godt på dig.

  SvarSlet
 5. Den er fantastisk flot din paneldebat. Jeg har også garn og opskrift liggende, men opgav, da jeg havde læst opskriften. Synes det lød så besværligt, men måske man alligevel skulle forsøge.

  SvarSlet
 6. hej Jette
  Det er godt at få bund i kurven - og din Paneldebat er rigtig god.
  Og så klæder den dig :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 7. Den er bare så fin og knapperne er så gode til. Det må da give utrolig meget plads i din kurv, når det store sjal er færdigt. Glæder mig til at se det.

  SvarSlet
 8. Hold op, hvor er den flot! Den er vist lige rykket mange pladser op på min to do liste, jeg er bare lidt i tvivl om farven. Den er superfed i sort.

  SvarSlet
 9. Hvor er den flot, godt du kom ned på bunden af strikkekurven ;-) jeg har også opskriften klar er bare itvivl om farven.

  SvarSlet