fredag den 15. juli 2011

Nessie


Som tiden dog flyver afsted når man er jobsøgende, har slet ikke haft tid til at blogge, men nu skal det være, for har jo for længe siden strikket Nessie, som er et super anvendeligt tørklæde, når den tid kommer.
Helt vild med designet, og så er det perfekt tv-strikketøj, man skal bare strikke ret, og har man maskemarkører i, så går det som en leg, og man skal slet ikke tænke undervejs.
Og garnet er bare så smukt, det var et nøgle jeg ikke kunne gå forbi hos Tanterne, lige min farve, og det har et perfekt farveskift, det nederste billede viser farven mest rigtigt.


Faktaboks:

Garn: 100 gr. Jawoll Magic fv. 1005.
Design: Nessie af Julia Zahle, gratis på Ravelry.
Pinde: Addi Lace nr. 3.75.

Har ikke strikket boblerne, så skal der bruges mere end et ngl. strømpegarn. Og der er planlagt flere af dette mønster, for det er en super gaveide, og hvem har ikke lige et ngl. strømpegarn liggende.Lige pt. er det Sommerstriber af Annette Danielsen der får den fulde opmærksomhed, også helt vild med det nye silkegarn, kan slet ikke slippe det igen, og har på fornemmelsen at det bliver alletiders sommertop.

Posten kom med alle disse skønne maskemarkører i går, dem mangler jeg altid, så nu skulle der vist være rigeligt. Og så til spotpris, Birgitte har nemlig tilbud på 3 lykkeposer til en hund, og på billedet er hvad der var i sådan 3 poser.
En uge mere inden ferien kalder, men det er ikke det samme at glæde sig til, når man alligevel er hjemme, men så skal man da ikke huske på at søge job og trykke her og der, så lidt anderledes afslappende bliver det da, men mere om det senere. God weekend til alle.

5 kommentarer:

 1. Kjempefint skjerf:) Så mange fine markører du har fått i posten:)

  SvarSlet
 2. Nydelig. Elsker Nessie oppskriften.

  SvarSlet
 3. åh, Nessie er bare lækker :) Sommerstriberne ser da også ret interessant ud ;-)

  SvarSlet
 4. Det er vel nok blevet en skøn Nessie - smukt, smukt garn :-)

  Sommerstriberne ser også ud til at blive meget, meget lækre - silke er altså så skønt om sommeren :-)

  Og jeg skal da love for, at du fik maskemarkører for alle pengene - jeg mangler også altid, fordi jeg har gang i så mange ting på én gang - men det er jo bare et luksusproblem :-)

  Rigtig god ferie, synes nu det må være skønt for dig at slippe for al det ansøgningshalløj ;-)

  SvarSlet
 5. Meget meget smuk Nessie. Min blev altså ikke så fin, så den er blevet i Sverige, og kan bruges hvis man lige mangler.
  Sikke nogle super søde maskemarkører du har købt.

  SvarSlet