søndag den 9. januar 2011

Jacques Cousteau hueÅrets første projekt blev huen her som jeg så hos Irene, tænkte at manden kunne få sådan en i julegave, og et kig på lageret, jo der var lige noget Arwetta der skulle kunne række, den er meget simpel at strikke, ingen sammensyninger, kun lige hæfte ender, nemmere kan det jo ikke være. Har bare først fået taget billeder nu.
Og han blev meget glad for den, han siger at den lige kan ligge i lommen, den er ikke så voldsom som dem man køber.Faktaboks:

Garn: 50 gr. Arwetta Classic fv. 102.
Design: Jacques Cousteau hat af Lalla Pohjanpalo.
Pinde: Addi Turbo nr. 3.5.

Det var en hård start at komme på arbejde igen efter juleferien, har kæmpet hver aften for ikke at falde i søvn til fjernsynet, men endelig torsdag aften var årets første strikkecafe, det var en super hyggelig aften, hvor to super dygtige kvinder Ulla og Lise, fortalte om strikkeverdenen på world wide web, og alle de gode sider man kan finde med garn osv. Og der var næsten ingen mennesker i city, så skulle ikke som sædvanlig lede efter p-plads.
Nu vil jeg kaste mig i sofaen og få syet Tankestreg sammen, så den kan nå at blive vasket i dag.

11 kommentarer:

 1. Laekker hue, og den gav mig en idé til gemalen. Hans loebehue er "forsvundet" (sikkert en nisse hehe) saa moenster hermed hugget. tak for det. knus

  SvarSlet
 2. Lækkert mønster.
  Det gemmer jeg lige :-)

  SvarSlet
 3. Flot og anderledes hue til M/K. Ser ud til at ha' rigtig god pasform. Kunne snildt være et to-do projekt inden for nær fremtid

  SvarSlet
 4. Smart hue. Dit år er da startet godt, med al det du allerede har strikket.

  SvarSlet
 5. smart hue. Tak for sidst, det var et godt publikum. Du har i hvert fald fået strikket mere end mig.

  Hmmm måske manden vil have sådan en?

  SvarSlet
 6. Han er sørme da heldig! Den ser super god ud. Glæder mig til at se din Tankestreg.

  SvarSlet
 7. Tænk, at du er blevet færdig med tankestreg, nej, hvor jeg glæder mig til at se et færdigt eksemplar :-) Min har ligget i kurven et stykke tid, men nu bliver den snart taget frem og pudset af :-)

  Skøn, skøn hue - enkel, men alligevel lidt anderledes med det mønster :-) Og så er det jo altid herligt med noget, der er næsten monteringsfrit :-)

  SvarSlet
 8. Meget flot hat, og de der firkanter fra dit forrige indslag, dem kan jeg rigtig godt lide. Hvad er det for noget garn du har brugt?
  Og ja Jette, hvorfor i alverden har jeg ikke tænkt på det, at vi selvfølgelig kunne følges til store strikkesøndag. Det skal vi da helt sikkert til næste år.
  Jeg tror måske der er få ledige pladser til det arrangement der kører af stabelen den kommende søndag, hvis du og Joan skulle være interesserede.

  SvarSlet
 9. Hej Jette

  Jeg har forsøgt at få en kopi af opskriften via Ravelry men linket til den engelske version virker ikke. Du har vel ikke tilfælgvis gemt en kopi af opskriften. Eller måske har din mand stadig huen, så jeg kan få fordelingen mellem ret og vrang. Indtagninger tror jeg godt jeg kan klare ud fra billedet.
  På forhånd tak for hjælpen!
  Hilsen
  Anne

  SvarSlet