søndag den 21. marts 2010

Er her endnuNej, det er ikke noget jeg har lavet, men fra udstillingen i Middelfart, hvor jeg var til håndarbejdsmesse i går. Det er firmaet DUODU Strikkedesign der har lavet de flotte modeller, og der var mange, er især vild med nederdelen, den var bare så flot.
.
Og der var godt nok mange mennesker, men til forskel fra Vissenbjerg, hvor messen plejer at blive afholdt, var det til at få en parkeringsplads her og standene var ikke så sammenpresset.
Og oh ha, det er jo farligt at komme sådan et sted, der er mange fristelser, især hos Designclub var der mange modeller jeg ikke havde set før, kan heller ikke finde vesten som jeg købte kit til hos Garniture, på deres hjemmeside.
Den kunne jeg ikke leve uden, modellen på standen var strikket op i en smuk koksgrå farve, men den har jeg lige strikket med i Avistrøjen, så synes der skulle en anden farve til, så valgte en smuk brunlig farve


Og, så kom jeg lige til at købe noget mere af Hanne Thorsens Nikolaj garn, denne gang det lidt tykkere i ren lammeuld, bare fordi det var til spotpris, ved ikke lige hvad der bliver lavet ud af det. Ellers blev det kun til en ny rundpind, søgte efter knapper, men fandt ikke nogen.


Jo, og så ledte jeg efter babytrøjeopskrifter, som man kan lave når man ikke ved om det bliver en dreng eller pige, for jeg skal lave to ens stk, til en der venter tvillinger. Men der var slet ikke noget nyt fra den front, der er vel kun Mini der kan bruges af begge køn, eller har i en god ide, så modtages den gerne??
Og vil gå ud og hive Avistrøjen ud af vaskemaskinen, håber jeg får taget nogle billeder af den i løbet af ugen, så i kan se hvor flot den er blevet.

9 kommentarer:

 1. Selvfoelgelig er du her endnu Jette, det har vi da aldrig tvivlet paa. Det er noget godt garnkoeb du har gjort. Du moedte vel ogsaa en masse bloggere, for jeg har laet om en del der ville tage derover.
  Ang. babytroejer mener jeg Sandness lavede nogle modeller (dengang ehhh) i hvidt bomuld. Jakke med haette. Og det kan da baeres baade af piger og drenge.
  Held og lykke med det.

  SvarSlet
 2. Fiiine sager, jeg er især vild med den nye design.club vest, Er den strikket enkelttrådet?

  Baby-i-rib kan bruges til både drenge og piger, hvis du vælge en neutral farve, kan du supplere med en Jane Hamilton knap i enten drenge eller pigetema, når du kender kønnet.
  Som du kan se, så nåede jeg aldrig håndarbejdsmessen i Middelfart.

  SvarSlet
 3. http://www.garnstudio.com/lang/dk/visoppskrift.php?d_nr=b18&d_id=25&lang=dk eller http://www.garnstudio.com/lang/dk/visoppskrift.php?d_nr=b14&d_id=27&lang=dk har jeg begge strikket til både drenge og piger og de ubekendte der ikke er født endnu. Hvis du kan gå på Ravelry kan den sidste trøje findes i en udgave der hedder Lilleput, som du kan søge på. Det er en endnu smarter udgave af den trøje med lidt smarte finesser.
  Var lige inde at kigge på de strikmodeller fra DUODU de er godt nok spændende og helt anderledes.

  SvarSlet
 4. Uha da.....det ser alt for lækkert ud :-))

  SvarSlet
 5. Ja, den vest er bare fin, og et hit ;)
  Hyggeligt du kom forbi ;))

  Yt

  SvarSlet
 6. Ja, der var sørme meget spændende at kikke på - vi måbede også over nederdelen :-)

  Dejlige garner, du fik med hjem :-)

  SvarSlet
 7. Jo, jo, Jette, man skal også splitte garnet til vesten - fuldstændig samme fremgangsmåde som til sjalerne. Sjovt, at du lige har kik på det samme, men den er altså også lækker :-)

  SvarSlet
 8. Hvad søren var der også Nikolajgarn og havde Design-club en stand. Det er jeg da nok lige gået glip af - øv, øv.

  SvarSlet