lørdag den 6. februar 2010

SommersjalHer er vist årets lagerbasker!!!
Startet i sommerferien, og det blev ikke til så meget, der kom jo andet på pindene. Men en juleferie uden internetforbindelse gjorde underværker, kunne bare ikke slippe det igen, måtte så lige vente til det nye år inden den lange pind til kanten dukkede op i snemasserne. Den bestilte jeg i 150 cm's længde og det var rigeligt, til den øverste kant brugte jeg bare min 80 cm pind, for jeg brugte utrolig lang tid og mange fingerkræfter på at slæbe maskerne rundt på den lange pind.Billederne blev lige taget udenfor i stiv østenvind, men kunne allerede mærke at det varmer godt som Kauni nu gør. Selvom det flerfarvede garn har forskellig tykkelse, især i den mørke farve, har det været en fornøjelse at strikke i det. Jeg har valgt de samme farver som Ruth har i sit sjal, og hun har mange billeder liggende af processen her og her.
Og har lige rester til at prøve vanterne, som jeg købte opskriften til på strikkefestivallen.Faktaboks:

Garn: 575 gr. fordelt på 330 gr. Kauni Effekt fv. EG og 245 gr. Kauni 8/2 fv. RR7.
Design: Sommersjal af Ruth Sørensen.
Pinde: 3.5 lige fra strømpepinde til rundpind på 150 cm.

Synes godt at sjalet kunne have heddet Rosensjal, for så passede det jo perfekt til bloggen her, og der er jo heller ikke meget sommer over det store varme sjal vel?? :o))

Så var jeg jo til strikkecafe på Kulturmaskinen i torsdags, og købte kittet til Spidskompetence i den grå farve, den er vildt flot, og kan næsten ikke vente med at komme igang, men jeg har så mange store trøjer på to-do listen, at jeg slet ikke ved hvor jeg skal starte.
Og Bente var som altid inspirerende og sjov at høre på, og vi mærkede på det nye garn som snart kommer på hylderne, det var lækkert. Og der var mange tilstede, det var dejligt. På et tidspunkt var der vildt kaos for at komme til at købe, gramse og prøve modellerne, men alle nåede da vist at få handlet ind. Og der var spotpriser på garnet i dagens anledning.
Og garnet er også på tilbud i webshoppen lige nu!!!

20 kommentarer:

 1. Fantastisk flot sjal! Sikken et arbejde. Synes ligesom dig, at det burde hedde Rosensjal:-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det flot - farverne lyser op i vintertiden, og det må også være dejligt varmt!

  SvarSlet
 3. Wauw!!! Hold da kæ... hvor er det flot, Jette :-)
  Respekt herfra .-)

  KH Gittemay

  SvarSlet
 4. Hold da helt kæ.. hvor er det super flot. Det tager jeg saftsusme hatten for, det arbejde du der har gjort. Det er bare sådan et ønskesjal der må være på enhver strikkers ønskeliste.
  Til lykke med det Jette.

  SvarSlet
 5. Det er noget af det laekreste jeg laenge har set. Hatten af for det. Men du har ret med navnet. Rosensjal er mere passende. Spidskompetencen har jeg lige vaeret inde og kigge paa.WAW. Jeg maa ringe derind og hoere om de sender til udlandet, for den er for laekker.( det er mange af hendes modeller hehe, farlig hjemmeside naar lageret burde strikkes op foerst). Glaeder mig til at se resultatet.

  SvarSlet
 6. Hold da op hvor er det flot, og sikke smukke farver.

  SvarSlet
 7. Hold da op sikke et stort og velykket stykke arbejde:-)

  SvarSlet
 8. Hold fast, Jette, hvor er den blevet smukt! Og en rigtig god størrelse.

  SvarSlet
 9. TILLYKKE med dit nye sjal. Det er da helt fantastisk flor og hvor hyggeligt at putte sig i.

  SvarSlet
 10. Ja selvfølgelig burde det da hedde rosensjalet. Det er smukt, og stort så man rigtig kan putte sig og få varme.

  SvarSlet
 11. Hold da op hvor super flot det er. Det skal vist blive en meget kold sommer, for at det er godt at bruge, så du er heldig med den kolde vinter, vi har i år. Sikke et kæmpe arbejde. Engang vil jeg også.......

  Hilsen Birte

  SvarSlet
 12. Hold da op, jeg håber, du kan høre klapsalverne ;-) Det er fantastisk smukt og lige den størrelse, der gør det rigtig hyggeligt at svøbe sig i :-)

  Jeg har også gang i alt, alt for meget - så jeg har besluttet at geare helt ned i et stykke tid - det skal jo være sjovt og hyggeligt hele vejen igennem :-)

  SvarSlet
 13. Hold da op hvor er det bare SMUKT ...whauuu såden et gad jeg godt eje...men jeg er ikke sikker på jeg er go nok til at strikke, til at gå i gang med sådan et projekt..men måske en gang...og jeg giver dig ret - det burde hedde rosen sjalet;-) - og det passer perfekt til dig...forsat go søndag

  SvarSlet
 14. Iiiiihhhh det er rigtig flot. Det kan du med rette være stolt af.

  Tak for sidst. Der var dejlig mange mennesker til Bente Geil. Skal vi have en spidskompetence along? Jeg fik en med hjem i grøn med lilla og rosa konstrastfarver (og garn til en spencer).

  SvarSlet
 15. Hold da op hvor er det bare et flot sjal du har strikket Jette. Det er da et stort arbejde at strikke sådan et sjal, så et halvt år er vel ikke så lang tid at bruge på det. Sådan store projekter er læææænge undervejs her hos mig.

  SvarSlet
 16. Hold da op hvor er det bare flot.
  Det er min store drøm at strikke et sådan sjal på et tidspunkt.

  SvarSlet
 17. Oh my goodness - what a gorgeous shawl - colors, pattern - everything!

  SvarSlet
 18. Tak for tipset og din soede velkomst. Jeg ringede til Geilsk i gaar, og de ville gerne sende ned til mig jubiiiii. Saa.... nu venter jeg spaendt.

  SvarSlet
 19. NØJ hvor er det bare flot Jette :):) UHA det måvære super lækkert at svøbe sig i det :)

  SvarSlet
 20. Hvor er det bare flot. Jeg fik startet på mit sjal, i de samme farver, her i vinterferien så mon mit har en chance for at blive færdig til sommer??

  SvarSlet