fredag den 3. juli 2009

Øko babycardiganEn lille sød drengetrøje er jeg blevet færdig med, den er bare så enkel og så alligevel en lidt anderledes model. Det er en genial og velskreven opskrift, man starter med at strikke et ærme, slår så masker op til ryggen og tager ud til forstykket undervejs. Ikke noget med at det andet stykke skal strikkes modsat, for man vender bare "vrangen" ud på det andet stykke.Efter opskriften skal man sy rygstykkerne sammen, jeg lod bare maskerne sidde på en pind og på det andet stykke strikkede jeg en pind mere, så passede det med rillerne at man kunne strikke dem sammen, uden at man kan se det. Min fornemmelse siger mig at ærmerne er temmelig lange, nu hvor jeg ser den vasket, skulle måske lige have tjekket en anden model for at sammenligne, men de må bare smøges op.Fandt små nuttede andeknapper der lige passer i farven hos den lokale garnbutik, hvor garnet også er købt. Og vil lave en djævlehue af resten.

Faktaboks:

Garn: 120 gr. Økologisk babybomuld - farve 704 - fra Mayflower.
Design: Drops 18 - 25 fra Garnstudio. Str. 6 - 9 mdr.
Pinde: 3 Addi Turbo.

Det bliver så det 10. af de 12 projekter på Ravelry. Ved ikke om I kan holde til varmen, men her er det helt ulideligt, der er ikke en vind der rører sig, og energien er ikke til andet end at sidde helt stille, og fluerne summer lystigt frem og tilbage, for er jo nødt til at have alle vinduer og døre åbne bare for at få lidt luft, har ikke engang energi til at klappe dem lige nu.
Rigtig god weekend til alle!!

7 kommentarer:

 1. Hej Jette. Hvor var det dejligt at træffe dig i Bo. Sig nu lige til hvis du mangler babybomuld (øko) jeg kører tilbud på det. Jeg synes det er fantastisk dejligt at strikke i, især nu i varmen! Den model ligner meget den der går under navnet "Baby Surprise Jacket" , ikke? kram fra Lavendel

  SvarSlet
 2. Hvor er den fin ;)
  Lydder til at være sjov at strikke.
  Yt.

  SvarSlet
 3. Sød trøje og fine knapper , jeg har lige lavet et par stykker af dem til mine nye børnebørn , en i meleret garn og en i lysblå som din .... men sjovt at strikke på den måde :-))
  forsat god sommerdag

  SvarSlet
 4. Super fin trøje. Man kan næsten se, hvor lækkert garnet er :-)

  KH Gittemay

  SvarSlet
 5. Neeejjjee hvor fin. Rigtig god idé det med at lade maskerne sidde og så strikke sammen. Det gør finishen rigtig flot, og et det lille opsmøg gør den bare endnu sødere.

  SvarSlet
 6. Wauw den er sød den lille trøje.
  Dan skal jeg da vist prøve at lave.
  Anja

  SvarSlet