fredag den 5. juni 2009

Økologisk


Nu er jeg blevet træt af uldgarnet, altså bare for en kort bemærkning, jeg trænger til at få noget andet på pindene, og det resulterede i noget bomuldsgarn. Jeg faldt så for dette økologiske af slagsen, det virker meget blødt og den opstrikkede model jeg så og mærkede på virkede okay.
Og det er købt hos min meget lokale garnforretning, og hun skulle have det på tilbud dagen efter, så jeg fik det til nedsat pris, fordi, som hun sagde, det kunne åbenbart ikke sælges herude på bøhlandet, hvor alting der gror ellers skal være økologisk. Og jeg synes tanken er god og kan godt leve med at garnet ikke fåes i stærke farver, den lyseblå er ikke så lyseblå i virkeligheden, den er mere grålig. Og den skal bruges til en babydrengetrøje, hvis jeg ellers finder en opskrift jeg gider, for har jo lige strikket Mini, så kunne godt bruge en anden model, hvis i har gode ideer, modtager jeg gerne dem. Havde jo regnet med at nu skulle jeg bruge alt det lilla garn til små søde pigekjoler, men den næste der er på vej er også en dreng....
Den anden farve er tiltænkt en sommertop til mig selv, og nu vil jeg sætte mig hen og slå masker op til den.
.
Var jo til store strikke aften på Kulturmaskinen i går, hvor Fru Isager var på besøg og fortalte om Japan bogen, og havde modellerne med så man kunne prøve dem. Det var spændende at høre hvordan hun havde fået inspiration til hver enkelt af dem, fine billeder fra Japan, hvor hun bor om vinteren. Men var lige ved at få stress inden jeg overhovedet nåede til Odense, der var Open by night, så det var totalt umuligt af finde et sted at parkere, det lykkedes til sidst og vi nåede at få noget mad på cafeen inden foredraget startede.
Kan I have en rigtig god weekend!!

6 kommentarer:

 1. Spændende at se hvad du får ud af din nye investering.
  /Annie

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig lækkert ud, det garn, der skal nok komme noget fint ud af det :-)

  Kan drenge ikke gå med lilla? Jeg har da set, at lilla skjorter er blevet så moderne ;-)

  SvarSlet
 3. Lækkert garn. Drenge kan da sagtens gå i lilla, ligesom piger kan gå i lyseblåt. God weekend.

  SvarSlet
 4. Ser lækkert ud, det økologiske garn - og det er ikke engang grønt! ;-)
  Kan du ikke f.eks. prøve at søge på Drops på strikkefastheden? De har da som regel mange søde baby/børnemodeller. Har selv lige lavet en lille trøje til en dreng derfra.
  k.h.
  Marlene

  SvarSlet
 5. Det oser jo af sommer dit lækre økologiske bomuldsgarn.

  SvarSlet
 6. Hej Jette.

  Jeg vil bare lige høre om du kan hjælpe mig. Jeg kan se på din blog, at du har links til bl.a. ravelry, webstrik og andre. Hvordan lægger du de links ind med billeder/ikoner. På min blog har jeg forsøgt at lægge ravelry som jeg lige er blevet medlem af ind, men der får man kun en tekst man kan klikke på. Håber du kan hjælpe.

  Mange hilsener
  Charlotte

  SvarSlet