søndag den 22. februar 2009

Start på Rhomber

Så fik jeg endelig lov til at starte på noget nyt, for Blomstertrøjen er færdig, har ikke taget billeder af den endnu, men det kommer senere, for nu er det sjovt at komme igang med noget helt andet.
Det øverste billede her er Rhomber, som jeg købte da jeg var på besøg i Karen Noe's butik, og den er godt nok sjov at lave, nye ting jeg aldrig har prøvet før, så som at hækle en snor og samle masker op i den, de skal så bruges til at strikke forstykkerne sammen tilsidst. Ellers er det bare derud af med ret og vrang og en rille i en anden farve, som man lukker af og starter med at samle masker op igen. Jo, jo, der er gode udfordringer i denne bluse. Og jeg tror den bliver god, sådan en til lige at smutte i.
Den er strikket i Linea hør, og det er ikke så stift at strikke i som forventet, det her nåede jeg at strikke igår, så det går også rimeligt hurtigt.

Og må så lige indrømme at jeg kom til at starte på Stola'en inden jeg var helt færdig med Blomstertrøjen, men kunne ikke lade være, for det er så lækkert et garn, når man rører ved det føles det som det gamle pladegarn, der kunne gå over, bare man kigger på det, men det snyder, for det må være silken i det, der gør at man ikke engang kan rive det over. Har kun brugt 18 gr. til det stykke på billedet, og jeg har 100 gr., så har jeg tænkt på at lave kanten forneden ligeså lang som garnet rækker, eller er det en dum ide??
Forslag modtages gerne....

13 kommentarer:

 1. Hold da op Jette - du er produktiv.
  Skønne ting du nu har gang i.
  Glæder mig til at se de færdige resultater sidst i næste uge :-) :-)
  /Annie

  SvarSlet
 2. Jamen for f... da Jette - den bliver da flot, den trøje. Den kan jeg virkelig godt lide - men jeg er også ret vild med Karen Noe. Og den stola....mums. Lækre farver.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 3. Lækre ting, du har gang i, og så ser der ud til at være masser af sjove teknikker at prøve! Stolaen er flotte farver - er det farveskift-garn, eller bruger du to forskellige garner?

  SvarSlet
 4. Jeg lurede lige på Rhomber - den er godt nok flot. Jeg glæder mig til at se den færdig.

  SvarSlet
 5. Hej Lone. Det er et garnnøgle, nemlig nr. 8 kobber, men billedet snyder i farven, den er ikke så forskellig som det viser, ved ikke om det er lyset der har drillet.

  SvarSlet
 6. Fine ting du har gang i.
  Spændt på at høre mere om blusen, strikker du i original garn ??
  Yt.

  SvarSlet
 7. Hej Yt. Ja det er det originale garn som der står i opskriften, kan vist også strikkes i Rustik Natur.

  SvarSlet
 8. 2 meget spændende ting du har gang i. Rhomber har jeg aldrig set før. Virkelig en flot model, og lyder som spændende arbejde.

  SvarSlet
 9. Det ser sørme spændende og lækkert ud Jette. Men hvad mener du lige med stolaen - skal du lave kant nu, eller hvordan?

  SvarSlet
 10. Lækre sager du har på pindene Jette. Spændt på at se dem begge færdige. Garnet til stolaen ser rigtig spændende ud.

  SvarSlet
 11. Hej Inge. Ja, der skal laves kant på når jeg altså har strikket samme stykke til ryggen, du kan måske bedre se det på billedet hos Karen Noe.

  SvarSlet
 12. Det er da nogle lækre Karen Noe ting du har fundet - spændende at se dem færdig.

  SvarSlet
 13. Ja hende Karen Noe laver altså bare nogle flotte ting!
  Den der Rhomber falder lige i min smag...
  Held og lykke med projekterne, glæder mig til at se dem færdige.
  Hav en dejlig dag :-)

  SvarSlet