lørdag den 7. februar 2009

BabyhatHer er så den lille hat der passer til Mini, i farven og garnet altså.
Den er lidt kringlet i opskriften, for de vil have at man strikker den i 3 dele og så skal den syes sammen, gjorde først som der stod i opskriften med det øverste først, så midterstykket med snoningen, da jeg så prøvede at sy det sammen var det ikke pænt, alt for tykt, så pillede jeg op igen og samlede maskerne op langs snoningen, og det gjorde jeg også til det nederste stykke der skal rulle. Nu var der så kun bagsømmen der skulle syes. MEN, hvis jeg skulle lave den igen, ville jeg lave det på strømpepinde, så var man da fri for den søm.
Jeg har sat den udenpå en skål, for nemmere at kunne tage nogle billeder, har strikket den største størrelse, hvilket skulle svare til 44 cm i omkreds.
.
Faktaboks:
Garn: 45 gr. Sable fra Tiboodo - farve 184
Design: Babyhat fra Tiboodoo, hos Tante Grøn.
Pinde: 3 Addi Turbo.

.

Ellers var det jo store strikkeaften på det nye Kulturmaskinen i Odense, hvor vi nu skal være, da Badstuen jo er lukket. Men må sige at det gamle var mere hyggeligt, selvom det er flotte lokaler.
OG Anette Danielsen satte jo kulør på de ellers kedelige grå vægge, hun kan om nogen være helt nede på jorden og så fuld af ideer, at man bliver helt forpustet. Hun er skøn!!!
Fik set alle modellerne fra bogen Strik naturligvis, det var dejligt at se dem rigtigt og mærke de forskellige kvaliteter af garnet.
Og vi fik set de nye modeller til endnu en børnestrikbog - Det er ganske vist - den udkommer den 21. september og alle modeller har navn efter eventyr af H.C. Andersen, og kan love at de er smukke, mere må vi ikke sige, vi lovede på spejderære ikke at røbe noget!!!

13 kommentarer:

 1. Den er sød den lille hat - en lille frækkert.
  Man bliver jo helt misundelig på din dejlige oplevelse med Annette Danielsen - men vil så nøjes med at glæde mig til endnu en dejlig bog fra hendes hånd.

  SvarSlet
 2. Hvor er den lille har dog smuk.

  SvarSlet
 3. Den er godt nok fin og kær! Jeg tror jeg ville gøre ligesom dig for at slippe for at sy sammen:-)

  SvarSlet
 4. hvor er den fin den lille hat.

  SvarSlet
 5. En herlig hue og god ide med at undgå sammensyning.
  Jeg glæder mig til Anette Danielsens næste bog - oplevede hende live i Fredericia i januar. I torsdags fik vi lov at smugkigge på nogle af Bente Geils næste modeller til strikkecafe i Pakhuset :-)

  SvarSlet
 6. Det er en meget yndig lille hat!

  SvarSlet
 7. Nuser lille hat.
  Helt enig med dig, Badstuen var hyggeliger.

  SvarSlet
 8. Sød lille hat, der passer fint til trøjen.
  God ide med at strikke rundt, så sammensyningen bag kan undgås.
  /Annie

  SvarSlet
 9. Hvor ER den FIN--- den lille hat. Endelig en hat, der også kan bruges til drenge. Den tror jeg, at jeg skal have fat i. Den er bare så sød. Jeg tror jeg skal have fat i de bøer af Anette Danielsen- de ser rigtigt fine ud.

  SvarSlet
 10. Super sød lille hat. Jo, jeg synes bestemt ogaå at Badstuen var hyggeligere.

  SvarSlet
 11. Hvor er det bare en fin lille hat.
  Og den passer da bare helt perfekt til blusen.

  SvarSlet
 12. Den er virkelig nuttet, det bliver da bare et helt perfekt sæt :-)

  SvarSlet
 13. Hej - hvor er det nogle flotte arbejder, du laver- jeg kender det der med alle de ufærdige - og samtidig alle projekterne på ideplan!!
  mange hilsner lavendel/Lone www.lavendelgarden.dk

  SvarSlet