søndag den 25. januar 2009

Strik-in hos LotteDer blev skam strikket en smule, men ellers havde vi travlt med at spise, for Lotte Wackerhagen havde lave alle mulige lækkerier til os, det var en superskøn dag med en lille flok webstrikkere fra nord og syd, plus Sus, Joan og jeg fra Fyn, som kom sidst, da vi havde lidt problemer med Fru TomTom, der ville en anden vej end vi ville, men det lykkedes tilsidst at finde vej til det smukke hus og have.

Her er dyb koncentration og jeg fik set Yt's smukke Sol live, hvor er den bare smuk i farverne.
Og efter at have indtaget en meget fin frokost var der besøg hos Karen Noe's dejlige butik... Det er simpelthen et eldorado for garnelskere, prøv at se de smukke hylder her:
Det var helt overvældende og vi måtte kigge overalt i huset og Karen havde travlt med at finde garn frem til os, og der er kommet mange nye smukke modeller frem og selvfølgelig kunne jeg ikke lade være med at købe noget.
Det blev til Rhomber i en lys grå bundfarve med en koksmeleret stribefarve.

Og det første der fangede øjnene da jeg kom ind i butikken var dette skønne garn:
Det er bare helt vildt blødt og alle de skønne farver, jamen, det kunne bare ikke ligge der alene, ved ikke rigtigt lige hvad det skal bruges til, jeg købte 2 nøgler, og et eller andet til halsen bliver det nok til.
Og Tina har taget mange flere flotte billeder, som altid, af vores dejlige dag i det jydske, og træt det var jeg altså i aftes, det var en vidunderlig dag. Og Lotte er et livstykke af format, alle de ting der er gang i, og vi så en masse smukke sjaler hun har lavet og reoler fyldt med garn var vi omgivet af i hendes vidunderlige stue. Smukt smukt!!!

8 kommentarer:

 1. Dét lyder som en dag efter mit hoved - hygge med kvinder, der også brænder for at strikke og så alt det garn :-) Det er godt nok helt fantastisk smukt - og jeg kan godt forstå, du MÅTTE købe noget :-)

  SvarSlet
 2. Og jeg siger det samme som Lene - jeg kan ikke forestille mig en bedre dag end at strikke sammen med en masse ligesindede:-) Og smukt, smukt garn du har købt! Hvor ligger Karen Noes butik egentlig? Må lige vide, hvor langt jeg evt. skal køre :-)

  SvarSlet
 3. Ditto, ditto til Lene og Irene - Det er så hyggeligt med en eftermiddag med strikken kvinder ;-)

  Meget smukt garn du fik købt.

  SvarSlet
 4. Sikke da en dejlig dag.

  Og sikke da en forretning!
  Man skulle da næsten sidde på sine hænder for ikke at købe noget :-)

  SvarSlet
 5. Tak for sidst JEtte :) Det var SÅ hyggeligt deroppe! Og DÆLME om jeg ikke opdager idag, at jeg havde flere penge på konto end beregnet haha!!! Så ku jeg jo godt have købt noget lækkert garn!!!

  SvarSlet
 6. Hej Jette !!
  Det var en god dag vi havde der,
  sjovt at hilse på dig og alle de andre.
  Kan godt forstå du ikke kunne leve uden den bluse, den er også rigtig lækker.
  Og det flere farvet garn er bare så super blødt og lækker, en erstatning for noro.

  Yt.

  SvarSlet
 7. I ser ud til at have haft en rigtig dejlig dag. Godt jeg ikke var med- det havde min pengepung ikke holdt til.

  SvarSlet