søndag den 26. oktober 2008

Queen AnneEt styk dobbelt Queen Anne er kommet af nålen, synes den blev for smal og lang til et halstørklæde, så har hæklet 2 sammen i de 3 luftmaskebuer der er frie. Dejligt mønster, og skønt at hækle lidt igen, og det at kunne få noget lidt hurtigt færdigt, i stedet for de store bluser jeg har på pindene. Og garnet er bare så smukt i farverne, lidt krads, også nu hvor det er vasket. Og Tineke var jo hurtig på banen med at oversætte opskriften, så var der jo ingen undskyldning for ikke at komme igang.
Faktaboks:
Garn: 100 gr. Atacama - farve M 05
Design: Queen Anne's Lace Scarf af Khebhin Gibbons.
Pinde: 3.5 hæklenål.


Og så har jeg fået gave, garn fra Joan, der har været på efterårsferie i Italien, og fandt en mega garnbutik, ih, hvor dejligt, der er lige til et halstørklæde, nu skal jeg bare bestemme mig, hvilket et jeg vil lave, er mest varm på at hækle et, så kom bare med gode ideer, hvis i lige kender en hæklet sag...Ja, og hele dagen i går stod jo i messens tegn, og i kø det stod vi... Først hos BC garn, hvor vi var lige efter de havde åbnet og der var allerede mange biler på parkeringspladsen, men der var jo altid plads til en til. Og vi gramsede, lugtede, drak kaffe, spiste slik og småkager, på en og samme tid. Og fik snakket, hilst på flere fra blogland, men så skulle vi i kø, og den tog en times tid, men vi snakkede om at der var overhovedet ingen der brokkede sig over at stå der, for samtidig med at man stod der kunne man jo stadig gramse på garn og snakke, og lige løbe hen og finde noget mere til kurven, hvor var det bare hyggeligt.

Købte 2 spoler Babyalpaca og 1 spole Shetlandsuld, farven er ikke så mørklilla som på billedet, og ja det giver så lige 1.400 gr. mere på lagerkontoen bare på dette køb. Og købte også et par Addi Lace pinde.

Vi var jo blevet vildt sultne af at stå i den der kø, men ville vente til Fredericia med at spise, uhadada, der skulle vi så også stå i kø for at få noget at spise, men endelig langt om længe fik vi tid til at kigge på alle herlighederne. Købte knapper og lukkedims hos Bente Rønberg, hæklenål hos Uldgården. Og Topstykke hos Bente Geil, hov, det har jeg glemt at tage billede af, men der er også kun garnet, for Bente var løbet tør for opskrifterne, så den kommer med posten en af dagene, det gør jo heller ikke noget, skal ikke igang lige nu med den.
En lang og dejlig dag i godt selskab med Krista, og mødte både Tina, Julia, Christa og mange flere, og der var bare så mange mennesker der på et tidspunkt, at det var lige før jeg fik klaustrofobi, man kunne slet ikke se noget på standene, så det var dejligt at komme hjem og få benene op og slappe af igen. Og lade op til næste messe....
Og nu skal jeg hen og læse om alle de andres garnkøb, kunne jo se at flere have overlæs på bilen...:o))

8 kommentarer:

 1. sikke en dag du har haft...

  (næste år tænker jeg!må jeg afsted)

  sikke quenn Anne tager sig ud dobbelt, god ide!

  SvarSlet
 2. OOrrv du har købt ind. Det ser da hamrende lækkert ud. Og så knapper fra Birthe Sahl. Dem kikkede jeg også på til den sorte retstrikkede vest, men blev altså usikker på størrelsen. Vi ses vel til strikkecafé den 6. nov.

  SvarSlet
 3. Ser du til at du havde en lige så god dag, som vi andre :o)

  Dejlige ting der endte i din kurv!

  SvarSlet
 4. wow --Det der med Anne tørklædet "snupper" jeg lige ,har nemlig lavet et af slagsen men synes også det er for smalt.Genialt Tak

  SvarSlet
 5. Tørklædet er blevet flot, men jeg kan desværre ikke hækle.

  Sikke en masse fine indkøb. Det bliver spændende at følge, hvad der kommer ud af garnet.

  SvarSlet
 6. Hejsa ! Ja det var umuligt at forsøge at finde hinanden på messen ! Men hvor var der bare mange lækre ting, og det er super flot det du har fået med hjem :o)

  SvarSlet
 7. Sjovt, jeg er selv lige i gang med en "dobbelt Queen Anne" af lidt rester - nu kan jeg jo så se, at det kan lykkes rigtig fint :-)

  For pokker, hvor har du behersket dig flot hos BC-garn, men du skulle selvfølgelig også videre til messen - sjovt at tænke på, vi hyggede os i køen på samme tid :-)

  SvarSlet
 8. Det er da dejligt at se, at der kom noget ud af 'anstrengelserne' :-))))
  Det er jo rent guf.

  KH GitteMay

  SvarSlet