lørdag den 26. juli 2008

Norah GaughanDette hæfte er landet i postkassen, Norah Gaughan's skønne modeller, som jeg gennem Ravelry er blevet helt betaget af. Hæftet er købt gennem Dreamweaveryarns, og jeg var heldig at det gik fint gennem tolden.Især denne model Calvert har fanget interessen, men også Strawberry Hill, som den røde bluse herunder hedder, kunne jeg godt finde på at lave uden rullekrave, bare med en rund hals.
Eneste minus ved den sidste model er at den er strikket på pind 6, lige lidt for store pinde efter mine hænder. Begge links til bluserne er Ravelrylinks...Og det meste af ugen er gået med at gøre datterens værelse i stand, alt er malet, både vægge og alle paneler. Gamle møbler smidt ud og nye samlet, for nu skal det jo være et rigtigt teenageværelse med smarte møbler, så jeg har ligget på knæene og samlet, skruet og limet, bare spørg om jeg kan finde ud af diverse brugsvildledninger, det kører for damen her. Men det kører ikke så godt for arme og ben af at knokle sådan, det kan mærkes bagefter. Så har næsten ikke gidet strikketøjet om aftenen, men har da fået lavet det sidste felt til tæppet som er Barbara McIntire, og startet på kanten rundt, kan se at jeg må en tur mere til Tanterne, for kommer vist til at mangle et nøgle garn.Jo, forresten har fået strikket Blithe færdig og monteret den, mangler bare lige at finde knapper til den, og så skal den lige vaskes. Kun én uges ferie tilbage, øv øv, og alle dage er næsten besat på forhånd til diverse besøg og fødselsdage. Kunne godt bruge lidt mere ferie til at få strikket noget mere......

8 kommentarer:

 1. Det er nogle spændende opskrifter hun laver hende Norah Gaughan, dem har jeg ikke set før, må ha kigge lidt nærmere på dem.
  Kh Nina

  SvarSlet
 2. Sådan en ferie går alt for hurtig...

  SvarSlet
 3. Heldige dig :-)
  ....sidder og sukker over, jeg endnu ikke har fået bestilt den bog. Norah Gaughan laver de smukkeste design.

  SvarSlet
 4. Jeg kan kun sige wooow :-) Nu er jeg igen blevet klogere, for jeg kender slet ikke norah Gaughan! Det ser bestemt ud til at det er et "emne", der skal udforskes nærmere :-)

  SvarSlet
 5. Hov hende Norah skal jeg vist have kigget nærmere på. Det med pind 6 kan jeg sagtens følge dig i.

  Wheeee nu kan du snart se afslutningen på GAAA.

  SvarSlet
 6. Ja helt ærligt. Det er da ny inspiration. Ser super flot ud. Skal du på strikkecafe første uge i august Jette?

  SvarSlet
 7. Superflotte modeller, der er i det blad - der blev jeg da liiiige nysgerrig. Kan godt forstå, du føler dig draget :-)))
  Jah - det tager sin tid at opgradere fra børne- til teenageværelse - føler med dig - hold da op, hvor bliver vi bare gode til at svinge de pensler :-)))Men det er nu så dejligt bagefter.....

  KH Gitte B

  SvarSlet
 8. Hold da op sikke lækre modeller, jeg kan godt forstå du måtte købe det blad

  SvarSlet