onsdag den 16. juli 2008

Ginger SmithFelt nr. 18 er færdig, så nu mangler bare 2 felter. Og har som før nævnt at jeg ikke havde garn nok, og ville en tur til Tanterne for at få købt det sidste i dag, oh, ve og skræk, Drops har ændret garnet - Karisma - siden jeg købte 20 ngl. for 2 år siden, det er blevet mattere og ikke så blødt. Har prøvet at starte med et af de nye nøgler - og jeg kan altså godt se forskel på det og de andre felter - farven er også lidt anderledes, har tænkt og tænkt, det drejer sig om at 1 felt og kanten rundt bliver i det nye garn, og hvis man ikke ved det, lægger man måske ikke mærke til det, måske en gang vask kan udligne det?

Hvad ville I gøre??

Kunne selvfølgelig ringe rundt til forskellige netbutikker og høre om det havde det gamle garn, men der vil stadig være det med indfarvningen, og når tæppet ligger foldet sammen er der jo ikke andre end mig der vil lægge mærke til det....

Uhm, duften af pandekager breder sig her, manden er ved at bage til aftenkaffen, og der skal is indeni...

2 kommentarer:

 1. øv bøv..det er da for surt...men nu ved jeg ikke hvor stor forskellen er, men jeg tror jeg ville strikke den færdig i det nye garn!! - for når kanten kommer på passer det sikkert fint sammen..
  Uhmmm pandekager med is..håber de smagte..

  SvarSlet
 2. Hej,
  jeg ville også strikke i det nye garn.....det er jo trods alt ikke så meget der mangler......glæder mig til at se det færdige tæppe!
  Lona

  SvarSlet