lørdag den 31. maj 2008

Snoning igangEfter at have luget hele køkkenhaven her i middagssolen er jeg krøbet i skygge indendørs, og så kunne jeg jo lige så godt blogge en lille smule.
Hele ugen er det kun denne bluse der har fået opmærksomheden, nu skal den være færdig, for så vanker der nemlig garnkøb når den er fiks und fertig. Den er altså sort, selvom den kunne se grå ud på billedet, og tror den bliver rigtig god når den er færdig. Er startet på det første ærme, havde lånt strømpepinde i træ og strikket et godt stykke da jeg kunne se at strikkefastheden blev alt for slap i forhold til kroppens stykke, pille op igen og så må der bare strikkes frem og tilbage, og så må jeg tage med, at ærmerne skal syes sammen. Kan godt se det smarte i at strikke dem rundt og slippe for syningen, men det skal jo se ordentligt ud....Så lige til noget helt andet, er der nogen der kender navnet på denne blomst? Den er ikke så stor ca. 30 cm i højden, har en tendens til at flade ud fra midten, og lægge sig hen ad jorden, fik bare en lille tot i efteråret, og nu er den rimelig stor allerede.

Og igen noget helt tredie, blev arrig i går da jeg kom hjem og fandt en mail om at jeg skyldte for noget garn jeg skulle have fået sendt, der er åbenbart en med samme navn som mig der havde bestilt noget garn fra en mailadresse, som jeg kan se kommer fra en hjemmeside som er under opbygning. Og da jeg står på forretningens nyhedsbrevliste, er det jo åbenbart bare at sende en mail til mig om at jeg skylder penge. Har så sendt svar om at det ikke er mig og så videre, har ikke modtaget nogen tilbagemelding fra forretningen, og giver lige tid til næste uge, men det er s.. da irriterende at få sådan noget.

Og også fordi i foråret fik jeg en rykker fra en anden netgarnbutik, hvor jeg havde bestilt og betalt via Paypal en gang i efteråret, og sendte så en mail med kopi af betalingen fra netbank, og hvad skete der så? Ikke en dyt, sendte flere mails om at de nok ikke havde modtaget mail. Hørte aldrig en dyt om noget som helst. Det mindste de kunne gøre var da at sende et svar om at de havde modtaget den mail, eller hvad?? Har i nogensinde været ude for noget lignende?? Jeg betaler altid med dankort/paypal og ikke over netbank........
Ordet, undskyld misforståelsen findes måske ikke mere????

4 kommentarer:

 1. Sikke en fin top du har lavet der, hedder mønstret bare snoning?

  SvarSlet
 2. Hej Tineke
  Ja, den hedder bare snoning og kan ses her:
  http://www.tantehanne.dk/product.asp?product=668&sub=0&page=3

  SvarSlet
 3. den tröjan blir säkert fin, vad tråkigt med sådana mail som du fått, man tycker att dom kunde svara o be om ursäkt

  SvarSlet
 4. Den er smadder sød din top og anvendelig.

  SvarSlet