søndag den 30. marts 2008

SuperKarla 5 - 14
Den er jo helt vildt spændende den der Knitalong, man kan slet ikke slippe det igen. Men tiden har været knap i denne uge, strik har der ikke været så meget tid til med al den konfirmationsforberedelse der har været. Føler at jeg er ved at have styr på det nu. Skal bare lige sy nogle perler på en hæklet blomst der skal bruges til broche til den bolero hun skal have på, for dem man kan købe er alt for tunge til det tynde garn den er lavet af, de vipper forover, så nu har jeg prøvet at lave en selv. Vi skal hen og prøve hele udstyret i eftermiddag, og må så se om det hele bare er i orden...Nåede lige et smut udenfor i stormvejret og plante disse søde blomster i en ligeså sød kurv, som jeg fandt i Fakta forleden, bare de overlever den blæst. Og fik da også lige fjernet en masse vissent i staudebedet, nu kan man bedre se alle de små nye ting der dukker op, og hold da op alt er bare kommet langt, noget er også svedet af med det frostvejr der var i sidste uge. Kunne ikke lade være med at tage nogle billeder af kønne blomster:


Hyacinter og Anemoner som bare står i fuld flor, åh, hvor bliver det dejligt når vi snart kan komme ud og pille i det hele.....

9 kommentarer:

 1. Uh ha, hvor det ser flot ud - det SuperKarla-sjal. Og nøj hvor det frister at gå i gang - har jo sådan set både opskrift og garn....
  Søde blomster, du fik fat i der.

  KH Gitte B

  SvarSlet
 2. Flotte farver til sjalet... er ikke selv tilmeldt, men venter på bogen fra biblioteket og mon ikke jeg kan finde lidt garn på hylderne, og går så nok igang. Så flot I får det udenom, sådan er det altid, når man skal ha' konfirmation :)

  SvarSlet
 3. Lækkert sjal, og farverne fordeler sig flot! Forhåbentlig overlever dine blomster den sene vinter - jeg er helt vild med alle de blå farver!

  SvarSlet
 4. Hold da op hvor bliver den Super Karla bare flot i de farver, jeg bliver fristet til at starte på den selv, på trods af jeg aldrig nogensinde har strikket hulstrik.

  SvarSlet
 5. åååg så vackra blommor du har, här har snön just töat bort

  SvarSlet
 6. åååg så vackra blommor du har, här har snön just töat bort

  SvarSlet
 7. Hvor er din Super Karla flot, så forskellige farver og mønstre, virkelig et kunstværk.
  Kh. Bebiane

  SvarSlet
 8. Jeg har nomineret dig, håber du vil være med ElinF, Hinnerup

  SvarSlet
 9. Den bliver bare flot din superkarla Jette :-)

  SvarSlet