onsdag den 26. december 2007

Ternede sokker + Babyfutter

Efter en veloverstået juleaften med masser af gaver, mest til datteren, men jeg fik da lidt overraskelse også. Ikke noget strikrelateret, men hyggetøj til mor her, dejligt.

Og han blev helt vild med Stribetrøjen, størrelsen passer perfekt, det var dejlig at lave noget der bare falder i smag.

Dagen i går var bare ren afslapning i sofaen med strikketøjet, er gået igang med Majestic Mountain stole igen, for den kan kun ses i dagslys, håber at få nogle pinde af den overstået her i ferien. Og min Dominovest har jeg, når mørket falder på, nået en hel del firkanter, og den ser altså ud til at blive rigtig spændende.


Lige før jul blev mine selv designede sokker færdige, kunne ikke lige finde på andet end at lave dem køkkenhåndklædetern, men de er faktisk ret fede at have på. Det er første gang jeg prøver at lave sokker af bomuld/uld, de føles ikke ret meget anderledes end dem af ren uld.

Og samtidig fandt jeg så ud af at jeg altid har troet at mine strømpepinde var nr. 2.5, det er de købt som i sin tid, bestilte så et ekstra sæt sammen med garnet i den overbevisning om at jeg bedre kunne tage mig sammen til nr. 2 sok ved at strikke dem samtidig, men de så godt nok noget tykkere ud end de gamle, så hen og måle, ja, det var 2 forskellige numre, så det projekt blev så ikke ført ud denne gang. Har nu bestilt Addi strømpepinde i 2.25, hvis de ellers ikke er for glatte at strikke med, kan jeg gøre forsøget næste gang.


Fakta: 75 gr. Opal cotton farve 1970 - p. nr. 2.25 - købt på ophørsudsalg hos Vivian.


Og har også fået strikket bitte bitte små babyfutter fra Kastanien, 2 par til en kollega, der skulle bruge dem til barselsgaver. Og det bedste af alt - brugte noget gammelt lagergarn til dem - Og jeg har også foræret et nøgle til en anden kollega, så kunne hun selv strikke et par eller 2, når hun engang skal være bedste...
Fakta: 50 gr. Drops Alpaca - farve 1101- p. nr. 3 - str. 0-3 mdr. Design Kastanien


Dette garn filter helt vildt meget......

3 kommentarer:

 1. Søde futter, og en god idé med "skakbræt"-sokker.

  Kh. Tineke

  SvarSlet
 2. Forsinket glædelig jul :-).
  De er da flotte, dine ternede sokker. Farven er rigtig god.
  Og futterne: totalt søde!

  KH Gitte B

  SvarSlet
 3. Glædelig Jul. Skønne strømper og babysko, de sidste har jeg et endnu ikke valket par af. Fantastisk opskrift.

  SvarSlet