lørdag den 17. november 2007

Bølgetæppe færdig


Langt om længe blev jeg færdig med bølgetæppet, det har været en sej kamp at få det taget op af kurven her til sidst, for det er godt nok stort at sidde med. Men min datter ville så gerne have det og pressede på for at det skulle blive færdigt. Det var lidt for smalt med de 297 masker jeg havde slået op, så jeg valgte at lave en bølgekant udenom hele tæppet også, det gav lige lidt mere i bredden.

Og jeg skal ikke igang med tæppe nr. 2 - 3 -4, som visse andre her i blogland, har fået nok af det store stykke arbejde, næste gang der skal laves tæpper, skal det være i blokke til at sy sammen bagefter.


Forbrug: 25 ngl. bomuldsgarn i 5 farver, ialt har jeg brugt 1230 gr. tæppet måler 195 x 126 cm.Striberne har stribegeneratoren bestemt.
Det lettede en del på tickeren med den vægt, må se at få brugt nogle flere gram inden længe, men måtte ud og købe garn igen, da datteren bestilte benvarmere, og de skulle være sorte og designet havde hun besluttet sig til, selvfølgelig noget med mønster og er ikke ret god til at strikke sort i lampelys....I får lige et billede af den hemmelige stola, hvor der kun mangler 2 dele nu, og i starten synes jeg det var et lidt kedeligt mønster og hurtig overstået, men nu har hun da fået lidt flere huller sat ind, så lidt mere spænding er der blevet og det tegner til at blive rigtig flot. Og hvis man kigger godt efter kan man se perlerne, der hvor blitzen har nået dem...


8 kommentarer:

 1. Hvor er de begge flotte, datteren kan være godt tilfreds. Mit zig-zag ligger meget stille, og jeg må sige, at jeg synes den hemmelige stola en noget kønnere end MS3. Hvad skal du nu igang med?

  SvarSlet
 2. Det ser rigtigt pænt ud med den bølgekant.

  SvarSlet
 3. rigtig, rigtig smukt tæppe! hvor må hun være glad, din pige.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 4. dit tæppe er da bare blevet super flot :):) Jeg kan rigtig godt lide dine farver!!!

  SvarSlet
 5. Wauv Jette.
  Det er et af de flotteste bølgetæpper jeg har set og kanten rundt om er bare så flot.
  Kh jane

  SvarSlet
 6. Hej Jette,

  Det er bare et flot tæppe, og jeg er meget imponeret af kanten udenom, den giver et fantastisk finish,

  Vildt imponerende

  Kærlig hilsen Sus

  SvarSlet
 7. Meget flot, kanten giver en mere harmonisk afslutning. Mystery stola er fin, meget pænere end MS3.

  SvarSlet
 8. Hold da helt op, Jette :-) Superflot tæppe! Sikken et arbejde...Smuk smuk kant.

  KH Gitte B

  SvarSlet