søndag den 5. august 2007

MS3 Clue 5Nu bliver det lidt mere spændende... Lige kommet af pinden og en hurtig omgang med knappenåle, finde et mørkt håndklæde at lægge det på, så man kan se hullerne, og et lynfoto - vupti 1 stk. clue 5 færdig - Dejlig nemt mønster, behøvede ikke at sidde med øjnene på diagrammet hele tiden. Og så forøvrigt var Addi Lace pindene gode at strikke med, skulle lige vænne mig til at de er lidt glattere end bambuspindene som jeg ellers har brugt.


Er færdig med Jaywalkerne, men mangler lige fotomodellen vil tage dem på, så i kan se dem. Det bliver nok først når det bliver lidt køligere..


Og, ja nu kommer sommeren og hvem skal starte på arbejde i morgen...........########¤¤¤¤ Føj, det bliver en varm omgang, er nok helt smadret når jeg kommer hjem, og har kun uldne ting på pindene lige nu. Det kan være at bølgetæppet får et par omgange i stedet...

5 kommentarer:

 1. Nu begynder man at kunne se temaet, MS3 ser spændende ud.

  SvarSlet
 2. Hej Jette
  Hvor er du altså bare hurtig, det ser rigtig spændende ud. Jeg må hellere lige strikke et par pinde inden sengetid, (jeg har FERIE i næste uge,) go´arbejds lyst til dig.
  Mvh Jette

  SvarSlet
 3. Det er bare flot, Jette! Jeg er meget imponeret af din hurtighed og hvor flot du har strikket den i. *S*

  Kærlig hilsen Julia

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Det har da taget en helt ny drejning :-) MS3. Det ser super flot ud. Er spændt på at se det færdigt.

  SvarSlet