torsdag den 26. juli 2007

SnoningssokkerFik lige et strømpeflip, skulle afprøve dette mønster, der skulle være brugt Garnstudio's Alpaca, har det også på lager, men kan huske at det fælder og kryber en del i vaskemaskinen. Så fandt rigtig strømpegarn frem fra lageret og fik slået op.

Har valgt en lille snoning i 2-2 ribben, den afviger fra mønsteret og andre ændringer er at jeg valgte at starte med de 64 m jeg plejer at bruge og undlade ud og indtagninger i skaftet. Ellers er opskriften fulgt nøje..


Forbrug: 70 gr. Regia 4-fädig i farven 1992, p. 2.5

Mønsteret er fra Snoningssokker fra Garnstudio.


Har ledt nettet igennem for at finde nye sokkeopskrifter og er allerede igang med det næste par til herren i huset. For kom lige til at kigge forbi DAD i Odense, og kom liiige til at købe noget nyt strømpegarn, men det er jo hvad der sker engang imellem.. :o)))Så på Webstrik at der kommer en tysk afløser for Mysterie Stole 3, den hedder Secret-of-Chrysopolis, og har meldt mig til den, da den først starter 28. september, hvor MS3 er slut og det har jo været hyggeligt at følge med i den og kommer måske til at savne den lidt. Og så har jeg garn liggende der lige passer til den.....:o)

5 kommentarer:

 1. Jette for filan.. hvor er de bare smukke de strømper - det er du da for go til;-))
  Skal du så til at læse strikkeopskrift på tysk??, hvis det er tilfældet er du sku da for sej;-))
  Glæder mig til at se mandens sokker.

  SvarSlet
 2. Kan kun gi´Tina ret, det er super flotte sokker/strømper du der har strikket - jeg bliver grøn af misundelse, er nemlig lige startet på det første par strømper i mit liv. Jeg kan/har ikke kunnet strikke på 4 pinde uden store mellemrum! Så en opskrift på retstrikkede, til efterfølgende sammensyning ved Garnstudio. De er absolut ikke flotte og måske bliver det aldrig til sokker!
  Hilsner fra Krista.

  SvarSlet
 3. Hej Jette
  Dine sokker er rigtigt flotte og garanteret sjove at strikke!
  Jeg lod mig lokke af din omtale af den tyske mysteriestrikning og har også meldt mig... men der bliver nok ikke så mange deltagere som i Mystery Stole 3 :-)

  SvarSlet
 4. hej jette, vad du kan, dom är jättefina, jag hatar att sticka sockar, därför man måste sticka två lika

  SvarSlet
 5. wauw, hvor ser de dejlige ud.
  KH Hanne

  SvarSlet