onsdag den 18. juli 2007

Caja færdigLangt om længe fik jeg fotografen til at tage billede af Caja. Ved ikke om jeg er helt tilfreds med modellen. Synes at ærmegabet er lidt blafrende og løst, ellers er modellen meget anvendelig, den skjuler lige topmaven og har lige den længde jeg kan lide.
Er lige gået i tænkeboks om jeg skulle strikke lange ærmer på den, det ville gøre den til helårsbrug. Og hvordan skulle de liiiige se ud??? Bare 4-4 rib eller 12-4 rib???
Det skal jeg have vendt og drejet et par gange endnu. For jeg har 125 gr. garn tilbage og vil tro at det kunne blive til et par ærmer, hvis de ikke er for bredde...
Købte som sagt før kittet til Strikkecafe i Odense, hvor der i opskriften står forbruget er 250 gr. og jeg ville godt have den lidt længere, så jeg købte 300 gr. Og den er lavet 6 cm længere og bredden passer efter målene, så ved jeg ikke hvor jeg skulle gøre af resten af garnet.
Hvis ikke jeg vælger ærmer, er der lige nok garn til en babytrøje.


Her kommer lige et billede taget indendørs, hvor farven vises mest rigtig. Den er vasket i maskine på 30 gr. Gør ikke som mig - ville lige tage en sort fleecetrøje med i farten, da maskinen jo skal fyldes af hensyn til miljøet osv. - den trøje er fyldt med blå fnuller. Ja, så kan jeg lære det kan jeg.....Forbrug: 175 gr. Dunlin hør/bomuld farve 9513Design Else Schjellerup ,ingen ændringer andet end 6 cm længere.Pinde nr. 3.57 kommentarer:

 1. Hvor er den fin! Den vil også være flot over en langærmet t-shirt til vinter - og så kan du spare ærmerne :-)
  kh
  Marianne

  SvarSlet
 2. men jette, den är så snygg som den är, du kan sticka en till med långa armar

  SvarSlet
 3. Hej Jette

  Caja ser rigtigt lækker ud - også uden ærmer. Men det må være oplagt at genbruge opskriften til en vintermodel med ærmer.

  God sommer!
  Lone

  SvarSlet
 4. Jette, den er rigtig fin - og helt klart uden ærmer! Endnu engang et enkelt, men effektfuldt Else Schellerup design. Jeg synes den lidt udstående kant foroven er med til at give karakter og proportioner i modellen - og så er garnet jo et rigtigt sommergarn - perfekt til varmen.
  :-) Britt
  PS - Tag du endelig en tur til Århus - skøøøøøn by!

  SvarSlet
 5. Den er rigtig flot og ville også gøre sig som en vest til vinterbrug. Ulla

  SvarSlet
 6. Hvor er den bare blevet rigtig flot Jette. Jeg kunne nu godt forestille mig den med lange ærmer :-)

  SvarSlet
 7. Hej Jette
  En rigtig flot Caja skal jeg love for. Det ville sikkert også klæ' den med lange ærmer, evt. med 12/4 ríb.
  Kunne forresten ikke finde billede af din Sprite. ;o)
  KH Lise

  SvarSlet