tirsdag den 12. juni 2007

Garn igen igenJa, konen kunne jo ikke tåle at komme til strikkecafe, hvor Tante Grøn var at vise de nyeste modeller fra Else Schjellerup som alle var strikket op i Dunlin hørgarn, denne støvede blå - farven afviger meget på billedet - skal blive til Caja, som er 2 ens firkantede stykker med vendestrik som halsudskæring.


Har før strikket i dette garn og det er lidt stift, men det ændrer sig betydeligt i vask.


Det var meningen at Helga Isager skulle komme og fortælle om sine modeller, men hun aflyste i sidste øjeblik, men vi blev da ikke snydt for at se dem, tanterne havde dem med, og der var ydermere 30 % rabat på kits.


Vi fik så også at vide at efter sommerferien er det Ulla, der skal stå for strikkecafeen, det bliver spændende, hvad vi skal se af gode ting...


Ja, det hjalp jo ikke på lagerbeholdningen, må se at få noget færdigt......

3 kommentarer:

 1. Ufff...det ser lækkert ud Jette.

  Caja er ikke en model jeg har set før, men jeg er sikker på det bliver lækkert :-)

  SvarSlet
 2. vad roligt att du inte kunde låta bli att köpa garn o mönster, det ska bli spännande att få se den, vilken härlig have du har, måste vara mycket arbete för att få den så fin, för mej blir inte mycket klart, stickar igen på morötter ur den boken , men jag är på slutet o naturligtvis har jag stickat fel, men det vara vara så

  SvarSlet
 3. Hej Jette

  Tusind tak for din kommentar på min blog. Den farve som dit garn, er bare så lækker og flot. Jeg kan desværre ikke selv bærer denne farve, men er vild med den alligevel. Glæder mig til at se din Green Gable. Jeg er statet på min nr. 2.

  Merete, Ramløse

  http://merete.blogbar.dk

  SvarSlet