fredag den 4. maj 2007

StrikkecafeI går aftes var jeg til Strikkecafe på Badstuen i Odense, hvor Lund+Lund var og fortælle om deres opstart på forretningen

Det hele lød meget spændende og man fik helt lyst til at tage en tur derover og se butikken.

De havde også en masse lækre ting med, af garn og broderier, der blev prøvet de forskellige modeller. Jeg købte broderisæt til en lille nålepude eller det kan anvendes i en taske, sofapude, hvad man nu finder på. Designet af Birte Larsen, som har lavet utroligt mange flotte ting. Har ikke broderet siden jeg gik i skole, men skal lige prøve med denne lille ting. Hvis det går galt har jeg en søster som er god til at gøre det færdigt. Hun strikker til gengæld ikke.

Det var ikke fordi der var blomsterudstilling, men Sus fik fødselsdagsgave, så stod den fint der og pyntede.


Så fik jeg jo set Green Gable live, Christa havde den på og på pindene var nr. 2 af slagsen, strikket i en meleret Safran, meget flot farve.

.Og Christa havde jo et nøgle Fonty Angora med til mig, nu kan jeg få lavet den Japanske færdig, det bliver dejligt....

.Ellers gik ugen ikke som planlagt, ikke en sten er flyttet, vi som ellers skulle nyde en uges ferie måtte krybe i seng igen mandag morgen med en ordentlig gang halsbetændelse og forkølelse, og det var først torsdag jeg kom lidt i haven, men kun med at så lidt sommerblomster, for kræfterne er ikke vendt tilbage endnu. Det var så den ferie.....

3 kommentarer:

 1. Tak for referatet, jeg ærger mig gul og grøn over ikke at have været der igår.

  SvarSlet
 2. Hej Jette :-)
  Tak for sidst - det var hyggeligt at få "sat hoved på" dig ;-))
  Jeg er spændt på, om det nøgle Fonty, som jeg havde med, passer i farven til dit! Altså - også spændt på at se blusen færdig!
  K.h. Christa

  SvarSlet
 3. Hej Jette!
  Sjovt at læse, at du har købt et lille Birthe broderi, hun bor her i Engesvang, og jeg kommer ind imellem et smut forbi hendes lille butik, som hun har hjemme hos sig selv.
  Hun er meget talentfuld, og bor så fantastisk, det er et helt eventyrhus at komme ind i.
  Jeg vil fortælle hende, at hun nu er nævnt på nettet ;-)

  SvarSlet